IMG_9639

Meer reisinformatie

Veelgestelde vragen over onze vakanties.

Reisgezelschap
Onze vakanties zijn kleine groepsvakanties, u reist altijd met maximaal 6 andere gasten en minimaal 2 reisbegeleiders. Onze groepen bestaan uit zowel samenreizende als alleengaande reizigers. Reis je alleen, dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen. 

Heeft u vragen?

Heeft u mogelijk nog vragen na het bekijken van onze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Vervoer
Al onze reizen zijn vliegreizen. Wij werken alleen maar met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Easyjet, en Air France; maatschappijen met een uitstekende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid, veiligheid en service. Wij vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol of Eindhoven Airport en vliegen altijd naar Marseille Airport. Op Marseille wordt u opgehaald met een busje en dan is het nog een klein stukje rijden naar onze plaats van bestemming.
Tijdens onze uitstapjes maken wij altijd gebruik van ons eigen vervoer, er staan altijd twee auto's voor de deur die we kunnen gebruiken voor excursies maar ook bijvoorbeeld om even boodschappen te doen, een aperitief ergens te drinken of een markt te bezoeken.
Uit-en thuisservice
Een zorgeloze start van uw vakantie is fijn. Heeft u geen vervoer van en naar het vliegveld in Nederland? Wij bieden een uit-en thuisservice voor een vriendelijke prijs. Waar in Nederland u ook woont. Wij komen u thuis halen en brengen. Geen gesjouw met bagage. 
0 - 50km naar het vliegveld €50,-
51 - 100km naar het vliegveld €90
101 - 150km naar het vliegveld €120,-
>150km naar het vliegveld €150
Reisdocumenten
Wij adviseren om uw paspoort tijdig te controleren op geldigheid, bij terugkomst in Nederland moet uw paspoort minimaal nog 2 maanden geldig zijn. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid.
Klantenservice
Contact

Maijweg 68

5211 AD 's-Hertogenbosch

Mail ons: vivrevakanties@gmail.com

Bel ons 0624123564

(09:00 - 21:00 bereikbaar)

KvK ; TAN / Vivrevakanties17258589

Vragen of boekingen? Bel naar 06-24123564
Vivre Vakanties © 2019