Over ons

Even op adem komen, genieten van een andere cultuur. Dat is heerlijk, maar wat doe je als dit niet meer zo eenvoudig gaat op latere leeftijd? Of niemand hebt om mee samen te gaan? Dat is de vraag die Tanneke en Dominique zichzelf stelden toen zij op vakantie waren in hun familiehuis in de Provence.

Zo was Vivre Vakanties geboren oftewel  'Leef ! ¨ in het frans .

Tanneke's ouders hebben hier op hun oude dag als God in Frankrijk gewoond.

Zij zaten geregeld samen met vrienden, genietend van heerlijk Frans eten begeleid door een goed glas wijn. Levensgenieters.... Nu zij er niet meer zijn willen wij deze levensstijl voortzetten en deze bijzondere plek delen met anderen.

 

Tanneke (56) en Dominique (25) zijn de oprichters van Vivre Vakanties en  goede vriendinnen van elkaar. Samen delen ze een passie voor de Provence en meer dan 14 jaar ervaring in de zorg. Hierdoor staat Vivre Vakanties garant voor zorgeloze en persoonlijke vakanties in het mooiste stukje Zuid-Frankrijk!

Inmiddels is ons team uitgebreid met 2 nieuwe medewerkers ; Berta en Dian.

''U kunt rekenen op onze gastvrijheid, goede zorgen en een unieke ervaring met de Franse cultuur en keuken.''

uw gastvrouwen_edited.jpg

Missie

 

''Wij beloven U 7 fantastische dagen onder begeleiding in ons familiehuis in de Provence. U kunt rekenen op onze gastvrijheid, goede zorgen en een unieke ervaring met de Franse cultuur en keuken.''

Het is onze missie op vakantie gaan laagdrempeliger te maken voor senioren en mensen samen te brengen. Dit doen wij door volledig te ontzorgen en de grootste drempels weg te halen die bij het organiseren van een vakantie komen kijken.

Klantenservice
Contact

Maijweg 68

5211 AD 's-Hertogenbosch

Mail ons: vivrevakanties@gmail.com

Bel ons 0624123564

(09:00 - 21:00 bereikbaar)

KvK ; TAN / Vivrevakanties17258589

Vragen of boekingen? Bel naar 06-24123564
Vivre Vakanties © 2019